bulmed logo

PODCAST

Защо решихме да създадем подкаст програмата Aesthetic Audio?
Защото знаем колко сте заети и че времето е най-ценният Ви ресурс. Подкастите са кратки и можете да ги слушате навсякъде и по всяко време от телефона си.
Можете да слушате, докато шофирате, спортувате, работите, обядвате, почивате си или разхождате кучето. Необходими са само smart phone и портативни слушалки. Също като слушането на музика.
Aesthetic Audio. Вашият естетичен бизнес гайд!

4 August 2023 г.

МАРКЕТИНГ В БЮТИ ИНДУСТРИЯТА – СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И TIKTOK.

В този епизод си говорим с приятелите ни от лазерен център Body Aesthetics по всеобхватната тема за маркетинга в бюти индустрията. И по-конкретно:  – Как да си направим смислен TikTok акаунт? – Инфлуенсър маркетинг срещу маркетинг с известни личности. – Промоции. – Трендове в социалните мрежи. Внасяме едно уточнение. Епизодът е заснет в края на октомври 2022. Днес Body...

Прочети повече
7 December 2021 г.

Ефективен маркетинг за естетични центрове

Повечето хора смятат, че маркетингът и рекламата са едно и също нещо. Други мислят, че маркетинг означава само Facebook и Instagram позициониране. Истината е, че рекламата (независимо дали е онлайн, или офлайн) е само едно малко парче от целия маркетингов пъзел. Всъщност, като си представим маркетинга като картина на Пикасо, то рекламата е завършващият щрих. В този епизод на подкаста си говорим за маркетинговия пъзел и неговите задължителни елементи. Слушайте ни!

Прочети повече