bulmed logo

клиент

KN център за красота

виж повече

предизвикателството

Естетичен център KN се намира в София. Конкурентен пазар, който изисква различен подход. Предизвикателството беше в това, че един добре познат квартален салон за красота трябваше да се превърне в нов, напълно ребрандиран  и по-голям  център за красота. Заложихме на силните страни на бранда – разпознаваемост в квартала, лоялни клиенти, добро име. Този първоначален трамплин в комбинация с нови апаратни процедури, нова визия и стил ни помогнаха за кратко време да привлечем нови клиенти към KN център за красота.

решението

Решението на предизвикателствата беше постоянно напомняне в социалните мрежи за ребрандирането на центъра. Добре обмислената промоционална политика в съчетание с непълното новата, много по-бясква и стилна визия на центъра ни помогнаха да изградим силна информационна кампания. Така успяхме да запазим лоялните клиента на бранда, да привлечем нови и да върнем обратно тези, които поради различни причини не бяха посещавали салона отдавна.

процесът

 • 1

  създаване на лого

  Основното изискване на клиента беше логото да е в цвят синьо и нюанси на синьото, както и буквите K и N да сa част от запазения знак. Създадохме логото на центъра, което предопредели цялата му визия. На база на елементите в него изградихме визуалната стратегия на центъра.

 • 2

  създаване на Facebook страница и рекламен акаунт

  Следващата ни задача беше за създадем Facebook страница и Instagram профил, както и рекламен акаунт. Изработихме стратегия за визията на страницата и постовете в нея. Подготвихме медия план. Заложихме на лоялните клиенти на бранда, за да можем на база на техните характеристики да намери нови, с потенциал да се превърнат в лоялни. За много кратно време генерирахме голям интерес и качествени запитвания.

 • 3

  създадохме уебсайт

  Стъпката, която отне най-много време беше именно създаването на уебсайт. Той е съобразен с цялостната маркетингова стратегия като структура и дизайн. Всички снимки и тестове в сайта са създадени от нас и специално за този клиент. Цялото съдържание на сайта е автентично и оригинално.

резултатът

лого
уебсайт
Facebook страница