bulmed logo

клиент

Nova Aesthetic

Виж повече

Предизвикателството

Естетичен център Nova Aesthetic се намира в град Хасково. Предизвикателството пред маркетинга при изготвянето на стратегията беше позиционирането на чисто нов бранд на много конкурентен пазар. Изведохме уникалността на бранда на преден план и наблегнахме на добавената стойност, която той носи.

Решението

Nova Aesthetics e място за приятели, създадено от две приятелки. Анжелика и Стефани са основателки и терапевти в естетичния център. Основната концепция на центъра, която изведохме на преден план в рекламната комуникация е клиентите му да се чувстват като на гости у приятели, да бъдат спокойни и да се наслаждават на всяка процедура и на времето, отделено за себе си. Отличаващато Nova Aesthetics от останалите центрове е качеството на процедутите, за които се ползват апарати от няй-високия клас. Ядрото на нашата стратеги е: повече персонално внимание за всеки клиент и по-качествена услуга.

процесът

 • 1

  създаване на лого

  Изискванията на клиента бяха да създадем минималистично и модерно изглеждащо лого, което да е в цветовете, избрани за интериора – маслено зелено и златист акцент. От предложените варианти клиентът избра изцяло типографско лого. Неговата индивидуалност е пресъздадена чрез допълнително моделиране на буквите от готовия шрифт. Удължените и извити серифи и контактът между буквите създават усещането за обгръщане и грижа, като същевременно звучат актуално и изискано.

 • 2

  реализиране на фотосесия

  Фотосесията е един много важен елемент от цялостната визия и имиджа на бранда. Tя има за основна цел да покаже истинските лица на терапевтите, предлаганите от естетичното студио услуги и атмосферата, в която клиента ще се потопи при посещението му. Снимките са важни и необходими и на по-късен етап, когато се създават профили в социалните мрежи. С Nova Aesthetic успяхме да реализираме мащабна фотосесия, която послужи за съдържание в сайта им и социалните им мрежи.

 • 3

  Създаване на Facebook и Instagram страници

  Първата ни задача беше за създадем Facebook страница и Instagram профил, както и рекламен акаунт. Изработихме стратегия за визията на страницата и съдържанието в нея. Подготвихме медия план.

резултатът

лого
Фотосесия
Facebook страница